Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Moșteanu, replică lui Iohannis: Suntem „crizatori”, iar PSD – cei cu care se pot face reforme

Ionuț Moșteanu i-a replicat președintelui Klaus Iohannis, care i-a numit pe cei de la USR „crizatori”, că „i-a păcălit pe milioanele de români cărora le-a cerut votul ca să îi scape de PSD”.
 
Purtătorul de cuvânt al USR a scris vineri, pe Facebook, că formațiunea politică din care face parte „s-a luptat pentru o justiție curată, nu a acceptat un tun de 50 de miliarde, mită pentru baroni” și nici numirea „incompetenților” în companii.
 
„Acum suntem numiți „crizatori”, iar PSD sunt cei cu care se pot face reforme. Asta e o deformare a realității.

„Dacă e să vorbim de reforme, încerc să îi explic Președintelui Klaus Iohannis ce s-a întâmplat în România ultimelor luni. Pe scurt. Îi aduc aminte că, în justiție, Stelian Ion a fost demis tocmai că a refuzat să accepte ca numirile la DIICOT și DNA să se mai facă la mica înțelegere. Îi aduc aminte că, în administrație, profesioniștii numiți de USR, oameni cu cariere solide în mediul privat, au fost eliminați chiar a doua zi după ce USR a fost exclus de la guvernare. În locul lor au venit sinecurile de partid. Îi aduc aminte că, în domeniul pensiilor, chiar zilele trecute, USL-ul atât de drag Președintelui Klaus Iohannis a votat împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari.

Dacă pentru asta suntem numiți „crizatori”, pentru că am vrut un stat reformat, îmi asum eticheta”, a acuzat Moșteanu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv