Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Moțiune simplă împotriva ministrului Bode; luni va fi citită și miercuri, votată în Cameră

Moțiunea simplă depusă de USR și Forța Dreptei împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, miercuri, în prima zi a sesiunii parlamentare din acest an, va fi citită lunea viitoare și votată miercuri, în plenul Camerei Deputaților.

Semnatarii moțiunii îl acuză pe Bode, care este și secretarul general al PNL, nu numai de furtul intelectual în teza sa de doctorat plagiată, potrivit Comisiei de Etică a UBB, dar și de „eşecul umilitor suferit de România în încercarea de a adera la Schengen” și de „licitaţiile trucate pentru achiziţia de maşini de clienţii de partid şi de stat ai arcului guvernamental”.

Ei susțin că doresc să atragă atenţia asupra „întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită”, aşa cum “nu-şi merită titlul academic”.

„Aflat în situaţia stranie de a se prezenta în faţa românilor şi a întregii lumi cu un şef al Poliţiei dovedit hoţ, Guvernul României e obligat să ia măsuri pentru repararea demnităţii instituţiilor sale democratice. Scopul prezentei moţiuni este acela de a atrage atenţia asupra întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită, aşa cum nu-şi merită titlul academic sau respectul oricărui om care a muncit cinstit în această ţară. Încă-ministrul de Interne Lucian Bode nu numai că refuză să îşi asume responsabilitatea pentru propriile fapte, dar, cu un insultător tupeu, încearcă să mute discuţia pe un teren al banalelor schimburi de replici politice. În paralel, declanşează o ofensivă juridică dublată de o campanie mediatică menită să prezinte o realitate parţială, mincinoasă şi, pe alocuri, de-a dreptul ridicolă”, se arată textul moţiunii.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv