Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Moțiunea PSD „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” a picat la vot în Senat

Moțiunea simplă depusă de senatorii PSD împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, a picat marți, cu 72 de voturi împotrivă și numai 55 de voturi „pentru”, fiind înregistrată și o abținere.

Moţiunea PSD împotriva mea n-a trecut şi ar fi fost trist pentru Parlamentul României să treacă nişte foi pline de minciuni făcute fără noimă de acest PSD tot mai obosit, a scris Năsui, pe pagina sa de Facebook.

„Moţiunea PSD împotriva mea n-a trecut. Ar fi fost trist pentru Parlamentul României să treacă nişte foi pline de minciuni făcute fără noimă de acest PSD tot mai obosit. Ce s-a întâmplat azi arată că România devine modernă. Că, în sfârşit, lucrurile se schimbă. Am răspuns la toate punctele din moţiune. Mi s-a părut normal. A fost o moţiune prin care PSD şi-a dezvăluit cea mai mare durere: demufarea de la banul public”, a precizat Năsui.

Ministrul Economiei a anunţat, totodată, că în perioada următoare va veni cu exemple privind deturnarea banilor publici de către PSD.

„Mi-au făcut moţiune pentru că le-am închis robinetele banilor publici rămase deschise pentru toţi aceşti ani de zile scurşi de la Revoluţie. Banii contribuabililor care mergeau la firmele de partid. Ăsta e purul adevăr şi am demonstrat-o. În perioada următoare voi explica tuturor românilor, în detaliu, cum deturnau, de exemplu, banii din buget să plece în vacanţe plătite de fiecare român, sub pretextul că sunt exportatori”, a insistat Claudiu Năsui.

„Am răspuns inclusiv la punctele ruşinoase şi mincinoase la adresa familiei mele. Aşa cum am arătat, familia mea a suferit crunt din cauza securităţii comuniste. Voi publica şi actele care dovedesc aceste suferinţe. Dar răzbunarea adevărată pe acel sistem opresiv, care respiră şi astăzi este o lege pe care am depus-o azi la registratura Parlamentului. Ea înfiinţează un registru public al Securiştilor şi al rudelor acestora până la gradul al III-lea”, a arătat Năsui.

64 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv