Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Liderii coaliției la guvernare se întâlnesc și marți, pentru a stabili termenii împăcării...

Negocieri eșuate cu USR. Cîțu, despre Orban: „Un om responsabil, are în față în primul rând interesul PNL”

Premierul Florin Cîțu a declarat luni seară, după ședința coaliției la guvernare în care liderii PNL și USR PLUS nu au ajuns la un consens pentru ieșirea din criză – urmând să se întâlnească și marți -, că are sprijinul PNL, iar Ludovic Orban „are în față, în primul rând, interesul Partidului Național Liberal”.

„(…) PNL este unit în a susține premierul în acest moment. Prioritatea PNL este de a continua guvernarea. Președintele PNL, Ludovic Orban, este un om responsabil care are în primul rând, în față, interesul Partidului Național Liberal. PNL este un partid responsabil, care nu vrea să arunce în aer România nici un moment. Ludovic Orban este un politician cu multă experiență în România, nu are nevoie de o reevaluare de la cineva care abia a intrat în politică”, a comentat Cîțu, la Digi24.

Barna nu s-a înțeles cu Orban: „Continuăm mâine la ora 16.00”

Cîțu a arătat că, indiferent de pretențiile liderillor USR PLUS în privința miniștrilor din cabinetul său, el își va păstra prerogativele constituționale, iar președintele Orban îl sprijină.

UPDATE! Cîțu l-a demis intempestiv pe Voiculescu și l-a pus pe Barna interimar la Sănătate, dar acesta refuză
El a susținut că este dispus să-și îmbunătățească comunicarea în relația cu partenerii de guvernare, în scopul continuării guvernării actuale, cu un ministrul nou la sănătate, desemnat de USR PLUS.

„Mâine (marți) de la ora 16.00 ne vom întâlni din nou în coaliție, cred că această coaliție trebuie să guverneze patru ani de zile. (…) Eu vă spun că sunt ok în a avea discuții, protocoale. (…) Românii să fie siguri că voi guverna respectând atribuțiile constituționale pe care le am. (…) În acest moment așteptăm o nominalizare pentru ministrul Sănătății din partea USR PLUS”, a spus premierul.

62 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv