Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Negocieri finale pentru PNRR. Premierul Cîțu s-a întâlnit cu șefa Comisiei Europene

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit, marți seară, cu președintele  Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru negocierile finale privind proiectul PNRR.

Cîțu a plecat la Bruxelles direct de la Satu Mare, unde a avut o vizită de lucru.

Ursula von der Leyen, a arătat, după întrevederea cu Florin Cîțu, că a fost o „întâlnire constructivă” și că lucrează împreună pentru a finaliza „cât mai repede cu putință” un plan „solid” de redresare și reziliență (PNRR).

„Facem progrese bune în privința reformelor”, a scris pe Twitter șefa Comisiei Europene.

Ea a amintit că aprobarea deciziilor privind resursele proprii de către fiecare stat membru este „un pas necesar” pentru ca fondurile europene din programul NextGeneration să fie disponibile.

Premierul a transmis și că a fost o întâlnire „foarte constructivă” cu șefa Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, „așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen”.

„România are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei. Negocierile și întâlnirile continuă și mâine. Vă țin la curent”, a scris Florin Cîțu pe Facebook, distribuind mesajele de pe Twitter.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv