Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Nicușor Dan dă țeapă USR: Și-a făcut partid încă de acum un an

Nicușor Dan dă o țeapă de proporții USR, după ce a băgat dihonia în partid și a dus la prăbușirea acestuia în sondaje, după seria de scandaluri izbucnite pe tema susținerii candidaturii sale ca independent la funcția de primar general al Capitalei.

Între timp, s-a aflat că Nicușor Dan are încă de acum un an partid.

„Uniunea Forțelor Locale (UFL) este un partid politic constituit în urmă cu un an de trei persoane care îmi sunt apropiate și care s-au arătat dispuse să colaboram în ipoteza în care acest vehicul politic îmi este necesar. O posibilă utilizare a acestui vehicul politic este ipoteza în care o alianță politică dorește să sprijine candidatura mea la Primărie și condiționează sprijinul de prezența numelui alianței pe buletinul de vot alături de numele meu. Printr-o alianță și cu UFL este posibil acest lucru: eu nu intru în niciunul din partidele alianței, dar prin alianța extinsă cu USR pot să-mi alătur numele alianței pe buletinul de vot”, a declarat Nicușor Dan, pentru Mediafax.

Mai mult, el a discutat cu Dacian Cioloș despre varianta unei alianțe cu USR-PLUS, în perspectiva susținerii candidaturii sale la Primăria Capitalei: ”Am comunicat în modul cel mai transparent această posibilitate lui Dacian Cioloș când am discutat de o posibilă susținere din partea Alianței USR PLUS, ca răspuns la obiecția ca numele meu pe buletinul de vot nu ar lista de consilieri al partidelor care mă susțin și, mai departe, această posibilitate a fost comunicată organelor de conducere ale Alianței. În concluzie, vorbim de o soluție tehnică la o problemă tehnică. Dacă se va pune vreodată problema de a activa într-un partid, fiți siguri că vă voi informa”.

202 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv