Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Cum se fac afacerile în politica românească: nunțile aduc averi importante odraslelor liderilor de partid

Nunta lui Dragnea Jr., cu peste 1.000 de invitați ai tatălui – printre care toți membrii Guvernului Dăncilă

Condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a grăbit să-și însoare fiul înainte de sentința definitivă. Motivul urgenței: să-și înzestreze odrasla cu o avere frumușică din darul de nuntă. A invitat toată floarea politicienilor și afaceriștilor, care vin pentru el la nuntă, nu pentru Dragnea Jr. – un nimeni.

Nașul de cununie al lui Valentin Dragnea este nimeni altul decât “regele” dezinfectanților în domeniul veterinar din România – Sorin Paul Stănescu -, cel care asigură acum, prin firmele sale, produsele pentru igienizarea fermelor de porci, în plină epidemie de pestă porcină africană. Dezastrul nu a lovit însă și ferma finului Dragnea Jr., care a reușit să vândă peste noapte 10.000 de porci, după ce a obținut, desigur, informații preferențiale de la ministrul Agriculturii, Petre Daea, numit în funcție de tatăl său, Liviu Dragnea, și prezent, desigur, la nuntă cu ploconul.
Nașul Sorin Paul Stănescu

UPDATE! Peste 1.000 de nuntași – în marea lor majoritate politicieni – au petrecut la nunta lui Valentin, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, și al Bombonicăi Prodana – cea care a divorțat de Daddy în urmă cu circa 4 ani.

Evenimentul a avut loc duminică, la 40 de km de canicula din București: Palatul Snagov, pe malul lacului, unde invitații au petrecut în numeroase săli de evenimente, pe o pajiște generoasă, în bărcuțele de agrement, pe ponton, ei având la dispoziție și un hotel de lux.

Marea absentă de la nuntă a fost soacra mare, Bombonica, iar Valentin Dragnea a declarat că decizia a fost a ei. Nici nu se putea altfel, deoarece fostul soț ar fi trebuit să-și împartă atenția între ea și noua lui achiziție, de vârsta fiului său, juna Irina.

Printre invitați se află toți membrii Guvernului Dăncilă – de la miniștri, secretari de stat și subsecretari de stat, până la numeroși directori și funcționari din ministere, dar și directori de agenții și instituții deconcentrate aflate în subordinea sau sub coordonarea ministerelor, au spus surse din PSD pentru Mediafax.

Dacă Liviu Dragnea a lucrat toată viața la stat – fără să-și justifice însă averea uriașă -, fiul său este un om de afaceri prosper pentru vârsta sa de circa trei decenii. 
 
Astfel, Valentin Dragnea deține ferma de porci de la Salcia, jud. Teleorman. Chiar înainte de izbucnirea epidemiei de pestă porcină, el a vândut într-un timp record 10.000 de animale. Motiv de suspiciuni printre alți fermieri români, care nu au fost anunțați din timp de ministrul Agriculturii, Petre Daea, să procedeze la fel ca fiul președintelui PSD. Astfel, mai mulți crescători de porci s-au trezit cu animalele atacate de virus și au avut pierderi imense. Numai într-o fermă din Brăila au fost uciși și incinerați în câteva zile circa 50.000 de porci.

Nașul de cununie al lui Dragnea Jr. este nimeni altul decât “nașul” dezinfectanților în domeniul veterinar din țară, Sorin Paul Stănescu, cel care asigură acum, prin firmele sale, produsele pentru igienizarea fermelor de porci, în plină epidemie de pestă porcină africană, care a ucis peste 100.000 de animale în crescătorii, din iunie până în prezent.

Sorin Paul Stănescu, nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea
Născut în Craiova, ­Sorin Paul Stănescu controlează firmele Farmavet, A&S International 2000 și Institutul Pasteur. La fel ca mulți afaceriști autohtoni care au devenit milionari peste noapte, și Stănescu a preluat active ale statului.

„Practic nu poți să ai o fermă în România fără să nu cumperi produse de îngrășare, dezinfectanți, vaccinuri de la Farmavetul lui Sorin Paul Stănescu. Poate fermierii din Ardeal mai pot ieși spre Ungaria și lua de acolo, dar o parte din produse nu sunt avizate în România din motive pe care nu vreau să le comentez, că nu am dovezi, așa că tot degeaba. Produse bune în SUA și Europa nu sunt bune la noi, sunt bune cele comercializate de Farmavet. Este un fel de naș al zootehniei, dacă nu cumperi de la el, nu poți ține ferma”, explică un crescător de animale din Moldova pentru G$Media.

Gina Alexandra Tătulescu

Aleasa lui Valentin Ștefan Dragnea este Gina Alexandra Tătulescu, fiica preotului Dionis Tătulescu, de la Biserica Sfântul Elefterie din București.

Gina Alexandra Tătulescu este fostă participantă la Miss Universe România – și, evident, siliconată din belșug la buze.

 

Invitația de nuntă trimisă invitaților arată că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe la 19:30, la Palatul Snagov.

Gina Alexandra Tătulescu

Ca urmare a unor dezvăluiri despre afacerile sale apărute în presă, Împăratul Animalelor, Sorin Paul Stănescu, a oferit opiniei publice, sub antetul FarmaVet, un comunicat de presă. Iată-l:

Pagia 1

Pagina 2

Pagina 3

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv