Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan vrea să îl demită pe șeful Direcției Juridice a PMB / Numai că Adrian Iordache a acupat funcția prin concurs /BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Orban, despre noul an școlar: „Sigur, nu va funcţiona totul ceas din prima”

Premierul Ludovic Orban a recunoscut, luni, referindu-se la deschiderea noului an școlar, că în sistemul de educație „nu va funcţiona totul ceas din prima” și or să apară „mici disfuncţionalităţi”.

Prim-ministrul le-a transmis cadrelor cadrelor didactice și inspectoratelor şcolare „încrederea şi aprecierea” sa, precum şi „rugămintea mea către ei – să facă faţă la toate provocările”.

„Sigur, nu va funcţiona totul ceas din prima, o să apară mici disfuncţionalităţi, imperfecţiuni. Întreg sistemul – Ministerul Educaţiei, inspectoratele şcolare – trebuie să monitorizaţi cu mare atenţie, să interveniţi prompt la fiecare situaţie în care trebuie corectată o disfuncţionalitate. Aşa, vă spun sincer, din ce am văzut, în cea mai mare parte a şcolilor sunt lucruri bune care s-au întâmplat. Sigur că nu în toate şcolile – asta depinde şi de administraţia locală şi de corpul profesoral, de directorul şcolii – dar să cereţi inspectoratelor şcolare să monitorizeze cu mare atenţie şi să fie pregătiţi să intervină, exact cum am discutat, inclusiv prin constituirea unor stocuri tampon de măşti, de tablete, de camere web, astfel încât să se poată face transmiterea online a lecţiilor pentru jumătatea din clasă care participă la lecţii online”, a spus Ludovic Orban,  la începutul şedinţei de Guvern. 

14 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv