Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Orban girează candidatura primarului Robu, judecat pentru corupție într-un dosar DNA

Liderul PNL, Ludovic Orban, a ținut să gireze inclusiv prin prezența sa la Timișoara candidatura primarului Gheorghe Robu pentru un nou mandat, în ciuda faptului că acesta este trimis în judecată de procurorii DNA, pentru fapte de corupție.

Robu nu este însă singurul caz din PNL cu probleme de justiție. Gabriel Koller, primar la Sacoșu Turcesc, traseist și condamnat definitiv, figurează pe listele de candidați PNL.

Întrebat despre aceste cazuri, Orban a refuzat pur și simplu să se refere la ele – avându-l de-a dreapta sa pe Robu.

În schimb, liderul PNL a dat cu totul alte exemple: „Primarul de la Piatra Neamț, care a fost primar PNL, în momentul în care a fost condamnat de prima instanță la 3 ani cu suspendare, el s-a suspendat din calitatea de membru al PNL și noi am luat decizia că nu îi mai susținem candidatura la primărie. Sigur că el a decis să candideze din partea altui partid, pentru că alte partide sunt mai relaxate. Tot la Neamț, primarul de la Roman a fost declarat incompatibil prin hotărâre judecătorească definitivă, prefectul l-a demis din funcție, nu am mai acceptat să candideze din partea noastră, s-a dus să candideze din partea PSD și până la urmă i s-a respins candidatura”.

Candidatul PNL la Primăria Timișoara, judecat pentru corupție: Excepțiile invocate i-au fost respinse

Robu a avut grijă să-i mulțumească premierului Ludovic Orban, într-un mesaj pe Facebook: „Îi mulțumim domnului Prim-ministru, Președinte PNL pt onoarea pe care ne-a făcut-o de a ne vizita și pt abordările sale consecvent liberale în toate chestiunile puse în discuție! Și rămânem încrezători că vă vom putea da în curând și alte vești bune – de fapt: foarte-foarte bune!- pt orașul nostru, stimați timișoreni!”.

35 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv