Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: PNL și UDMR își împart ministerele, după eliminarea din cărți a USR / Premierul desemnat Ciucă a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar / ACTUALITATE: Toți elevii intră în vacanță două săptămâni / Masca, obligatorie peste tot / Certificat verde obligatoriu la serviciu / Carantină de noapte pentru nevaccinați / 

Breaking News:

Orban îl face responsabil pe Iohannis pentru criza politică: O poate rezolva în 15 minute

Liderul PNL, Ludovic Orban, îl face responsabil pe preşedintele Klaus Iohannis pentru menținerea crizei politice, care ar putea fi rezolvată la „un tete-a-tete de 15 minute”.

„Preşedintele poate să rezolve criza astăzi, are tot ce îi trebuie la dispoziţie pentru soluţionarea crizei şi este apanajul său constituţional, este obligaţia sa constituţională să se implice pentru rezolvarea acestei crize. Soluţia e simplă, un tete-a-tete de 15 minute, în sensul deblocării situaţiei politice. (…) Colegii mei (din PNL – n.r.) care blochează procedura parlamentară a moţiunii sau care se fac scut uman (în jurul premierului Florin Cîțu – n. red.), toţi defilează sub stindardul parteneriatului cu preşedintele Iohannis. Sunt convins că preşedintele Iohannis poate să-i convingă pe colegii mei de lucrurile pe care eu văd că nu pot să-i conving, care sunt constituţionale şi în interesul României”, a declarat Orban miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a insistat că „singura soluţie corectă pentru România, corectă pentru noi este refacerea coaliţiei şi învestirea unui guvern cu deplină capacitate de exerciţiu pentru că ne confruntăm cu provocări extrem de grave cărora nu le poate face faţă un guvern care sare într-un picior”.
 
„Este nevoie cât mai rapid de învestirea unui guvern responsabil care să vină cu soluţii imediat la toate problemele cu care ne confruntăm, valul patru al pandemiei, problemele care sunt legate de explozia preţurilor în domeniul energiei şi nu numai în domeniul energiei, ci şi în alte domenii”, a mai spus Orban.
41 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv