Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Orban: În cea mai pesimistă evaluare, moțiunea de cenzură va primi 241 de voturi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, cu doar un sfert de oră înaintea dezbaterii și votării moțiunii de cenzură, că moțiunea de cenzură va primi 241 de voturi “în cea mai pesimistă evaluare” și “245 de voturi în cea mai optimistă”.

“Toți parlamentarii PNL sunt prezenți în sală și vor vota la vedere. În cea mai pesimistă evaluare, numărul voturilor va fi de 241, iar în cea mai optimistă, de 245”, a spus Orban.

El a arătat că moțiunea va trece 100%: “Am luat legătura cu toți liderii partidelor parlamentare care sustin si situația și mobilizarea e foarte clară. motiunea de cenzură va trece, va avea câștig de cauză în proporție de 100%. În ciuda asaltului ticălos al derbedilor din PSD, astăzi peste 233 de parlamentari vor vota moțiunea de cenzură și guvernul Dăncilă va pleca de la putere”.

“În afara celor 237 de semnatari, din care am consemnat absența a 3 parlamentari, minimum 10 parlamentari care nu au semnat vor vota motiunea de cenzură. Toate dezinformările, toate intoxicările lansate pe PSD pe surse sunt niște minciuni gogonate. Chiar dacă cei care au semnat au fost supuși unor presiuni uriașe, propuneri oneroase, presiuni și amenințări cum nu au mai existat vreodată, sunt convins că acest guvern va cădea”, a insistat Orban.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv