Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Orban: „Iohannis i-a făcut plângere penală lui Dragnea pentru PNDL1, dar nu și-a urmat cursul”

PNL Ludovic Orban a amintit că „însuși președintele Iohannis” a formulat o plângere penală pe numele lui Liviu Dragnea pentru că fostul lider PSD a alocat bani publici din PNDL1 în campania prezidențială din 2014.

Orban a insistat că Iohannis este cel care și-a asumat plângerea împotriva lui Dragnea, dar că aceasta „nu și-a urmat cursul”.

Declarația a fost făcută, luni seară, la şedinţa Comitetului Director al PNL Olt.

Aflat în război cu premierul Florin Cîțu pentru șefia PNL ce va fi votată la Congresul din 25 septembrie, Orban a criticat dur alocarea de către Guvern a celor 50 de miliarde de lei în programul PNDL3 – denumit acum „Anghel Saligny”.

Orban l-a criticat în ultimele luni pe președintele Klaus Iohannis, după ce acesta se afișează la aproape toate evenimentele publice cu rivalul său, Cîțu.

58 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv