Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Orban le promite marea cu sarea marinarilor

Premierul Ludovic Orban le promite marinarilor că Guvernul pe care îl conduce va continua „restructurarea pe baze moderne a marinei române”.

„Vă asigur de sprijin din partea Guvernului şi de acum înainte, pentru a continua restructurarea pe baze moderne a marinei române, atât cea civilă, cât şi cea militară, şi de a continua tradiţia formării la standarde înalte a noilor generaţii de profesionişti în domeniul maritim”, arată şeful Guvernului, într-un mesaj transmis de ziua Marinei.

Totodată, el transmite și „un gând bun românilor care îşi serbează onomastica”, de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare.

Ludovic Orban participă sâmbătă, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la festivitățile desfăşurate în Portul Militar din Constanţa.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv