Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Pe repede înainte, în Parlament

Orban: Marți vom avea vot final pe buget

Liderul PNL ,Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților, a prezentat, marți, calendarul dezbaterii în Parlament a proiectului Legii bugetului de stat pentru anul 2021.

Astfel, cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în şedinţă comună lunea viitoare, de la ora 16,00, pentru dezbaterea bugetului, iar votul final va fi dat a doua zi, marţi. Până atunci, bugetul intră în comisii.

În privința celor peste 1.000 de amendamente anunțate de PSD, Orban a spus:

„Ca să poată fi susţinute anumite amendamente, e nevoie de susţinerea din partea tuturor formaţiunilor politice care formează coaliţia de guvernare. Decizia este de a susţine legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat în forma în care a fost adoptată de Guvern. Au existat dezbateri asupra celor două proiecte de lege, a existat posibilitatea de a se formula propuneri de îmbunătăţire din partea coaliţiei şi s-a ajuns la această formă pe care noi o susţinem. Altfel există riscul, ştiţi cum e, la dezbaterea legii bugetului de stat trebuie să fii foarte atent ca să nu se rupă echilibrul, într-un moment sau altul. Este dezbatere generală, fiecare poate să prezinte puncte de vedere, să prezinte amendamente, dar decizia majorităţii parlamentare e de a adopta bugetul în forma aprobată de Guvern”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv