Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Orban nu dă șanse legii PSD de eliminarea pensiilor speciale: Corectăm orice decizie a CCR

Premierul Ludovic Orban nu dă mari șanse legii PSD de eliminare a pensiilor speciale, el fiind convins că nu va trece de testul de constituționalitate la CCR, dar se oferă să corecteze în Guvern actul normativ.

„Suntem gata să corectăm orice decizie a CCR și anumite prevederi care nu au făcut parte din proiectul inițial și au fost introduse de PSD. Aproape toate pensiile speciale au fost introduse prin legi de majoritățile PSD, printre inițiatori sunt unii campioni, cum e Florin Iordache, care a semnat patru propuneri legislative privitoare la pensii calculate altfel decât pe principiul contributivităţii. Sigur, ce vă spun limpede, clar: toate pensiile nesimțite vor fi tăiate și obiectivul nostru e să rezolvăm această problemă. Portițele create de lege au fost folosite abuziv și au dat naștere la niște pensii sfidătoare care creează indignare în rândul populației”, a declarat, marți, Ludovic Orban.

Camera Deputaților va dezbate și da votul final, marți la ora 14.00, pe legea privind eliminarea pensiilor speciale, amânată din decembrie deși proiectul primise raportul din partea Comisiei pentru muncă.

Puterea și Opoziția își revendică eliminarea pensiilor speciale: PSD a convocat sesiune extraordinară, Guvernul PNL își asumă răspunderea dacă legea pică
16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv