Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Orban nu demisionează, cum vrea Rareș Bogdan: „Sunt președintele PNL ales de congres”

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că nu demisionează de la șefia partidului, așa cum i-a cerut public europarlamentarul Rareș Bogdan și secretarul general al liberalilor, Robert Sighiartău, el amintind că a fost ales de congres.

„Mi s-a mai pus această întrebare și am răspuns. Președintele PNL este ales de congres. PNL a avut un congres în iunie 2017 și va avea congres în cursul acestui an. Până la acest congres, eu sunt președintele PNL. Dacă mă hotărăsc să candidez pentru un nou mandat, voi anunța. Cred că orice problemă trebuie discutată în partid, nu în spaţiul public”, a răspus Orban întrebărilor presei, după ce s-a vaccinat

Orban a mai spus că orice are de discutat cu colegii săi din PNL discută în interiorul partidului, și nu în spațiul public:
 
„Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de preşedinte al PNL, obligaţia mea e să asigur coeziunea partidului, obligaţia mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii români aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi soluţii în bătălia cu pandemia, aştepată de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Tot ce am de discutat discut în interiorul PNL”.
 
Astfel, Ludovic Orban nu le dă satisfacție contestatarilor din partid. Cel mai agresiv a fost Rareș Bogdan, intrat în PNL în urmă cu circa doi ani.
Nou-venitul Rareș Bogdan îi cere demisia bătrânului Orban de la șefia PNL: „I s-a umflat capul”
Sighiartău cere și el, în cor cu „reformiștii” din PNL, capul lui Ludovic Orban

Chiar dacă din gruparea „reformiștilor” din PNL face parte și primarul Clujului, Emil Boc, acesta a i-a cerut încă în mod public demisia lui Orban.

705 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv