Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

BEC: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 42,75% – rezultate parțiale (94,4%) / Gabriela Firea a obținut numai 38% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 11% / 

Breaking News:
 
Prelungirea cu o lună (până pe 16 septembrie) a stării de alertă este iminentă, dar...

Orban: Nu există niciun fel de problemă privind desfășurarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban anunță ca iminentă prelungirea cu o lună, până pe 16 septembrie, starea de alertă pe fondul pandemiei de coronavirus, dar nu vede niciun fel de impediment în desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

​„Dacă ne uităm la evoluția din ultimele două săptămâni, putem constata că am reușit să oprim creșterea. Este un lucru extrem de important, creșterea este extrem de mică a numărului de cazuri, iar dacă luăm pe săptămâni, există o limitare clară a răspândirii virusului. Din punctul meu de vedere, la nivelul actual de cazuri zilnice care s-au înregistrat în ultimele două săptămâni se pot organiza alegerile, iar o dată cu adoptarea regulilor de desfășurare a campaniei și organizare a votului care să reducă la maxim riscul de răspândire, nu există niciun fel de problemă privind desfășurarea alegerilor.”, a declarat, luni, Orban.

De duminică până luni au fost raportate 779 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, în urma efectuării a 6.607 teste, urcând la 62.547 numărul total înregistrat de la începutu pandemiei, potrivit Grupului de comunicare strategică.

Coronavirus 10 august: 779 de cazuri noi, 62.547 în total
24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv