Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Orban nu mai publică OUG privind fondurile eurpene: „Pârâcioşii au început să trimită pâre”

Premierul demis și desemnat din nou, Ludovic Orban, a decis să nu mai trimită la Monitorul Oficial, spre publicare, ordonanța de urgență (OUG) privind fondurile europene, din cauza „pârâcioşilor”.

Anunțul a fost făcut chiar de el, în debutul ședinței de joi a Guvernului:

„Tema este mult prea delicată, deja pârâcioşii care fac rău României prin blocarea procesului de absorbţie au început să trimită tot pâre. Tema fiind mult prea delicată – e vorba de fonduri europene – noi nu avem voie să fragilizăm sub nicio formă procedurile pe care le-am gândit şi mai ales planul de măsuri, astfel încât ele să fie obiectul unor acte normative discutabile şi contestabile”.

„Din acest motiv, vă solicit pe fiecare dintre miniștri să pregătiţi soluţii de reglementare, acolo unde este nevoie de lege, pregătiţi proiect de lege şi înaintăm proiectele de lege prin intermediul grupurilor parlamentare, iar acolo unde nu este nevoie de lege, ştiu bine că lansarea programului de extindere a distribuţiei de gaze, cel puţin pe exerciţiul financiar actual, se poate realiza şi prin acte normative care să nu aibă forţa unei legi, prin HG-uri sau Ordine de ministru. Şi peste tot unde puteţi reglementa prin HG sau prin Ordin de ministru să procedaţi în consecinţă”, le-a spus Ludovic Orban membrilor Cabinetului său.

Motivul real este însă că OUG u avea toate avizele de la ministere.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv