Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Legea privind carantinarea și izolarea intră sâmbătă la vot final / Cazanciuc: „E nevoie de mai multe modificări” / JUSTIȚIE: Magistrații CAB au respins definitiv contestațiile lui Gabriel Oprea / El va fi judecat pentru ucidere din culpă / EXTERNE: Grecia testează toți turiștii / Olanda impune carantinarea românilor /

Breaking News:
 

Orban, scut pentru Iohannis: Dacă Dăncilă vrea dezbateri, să facă cu mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, dar și alți liberali “de la centru” au făcut scut în jurul lui Klaus Iohannis pentru ca acesa să nu participe la dezbaterile electorale cerute de contracandidata sa în al doilea tur al prezidențialelor, Viorca Dăncilă (PSD).

“Dacă vrea doamna Dăncilă să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis”, a declarat Orban, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Iohannis se fofilează: Vă pot spune că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii

„PSD încă e viu și periculos. Așa cum puțină lume s-a așteptat, candidatul PSD s-a calificat în turul 2, bătălia continuă și e importantă mobilizarea fiecărui român pentru a împiedica PSD să revină la putere”, a argumentat Orban.

Motreanu (PNL), șeful de campanie al lui Iohannis: O confruntare cu Dăncilă nu îşi are rostul în acest moment

„Sincer, chestiunea asta cu dezbaterea mi se pare o temă secundară”, a adăugat liderul PNL.

Gorghiu: Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Iohannnis și Dăncilă

Întrebat dacă nu este vorba de o dovadă de inconsecvenţă în ceea ce priveşte propriul mesaj din partea lui Klaus Iohannis, el a răspuns: „Este o dovadă de consecvenţă, de susţinere a intereselor cetăţenilor români şi de dialog permanent cu cetăţenii români”.

Gafă de proporții a lui Rareș Bogdan, fost moderator TV
61 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv