Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:

Orban și alți 15 liberali au demisionat din PNL: „Iohannis slugărește PSD ca să nu-l suspende”

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a demisionat, marți, „la pachet” cu 15 liberali care au părăsit, inițial, Grupul parlamentar al „echipei câștigătoare” care l-a impus pe Florin Cîțu noul președinte.

„Demisia nu e un sfârșit, este un început. Nu mă las oricâte amenințări am primit. Mă bat cu toată forța în lucrurile în care cred. Vom face o construcție solidă. Azi, în România toți cetățenii cu valori liberale, conservatoare, de centru dreapta nu au reprezentare. PNL este azi un PSD mai mic și mai nepriceput”, a spus Orban.

Ludovic Orban a acuzat „echipa câștigătoare” că „a trădat oamenii”.
 
„Conducerea partidului a trădat, a făcut cel mai grav lucru care se poate întâmpla într-o democrație. Eu nu sunt un trădător”, a arătat el.
 
Fostul președinte al PNL a lansat acuzații și la adresa președintelui Klaus Iohannis:
 
„Singurul plan pe care îl are este să slugărească PSD ca să nu-l suspende. Chiriașul de la Cotroceni oricât de mult se ascunde, oricum îl vor ajunge blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă când își bate joc de oameni”.
40 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv