Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Orban vrea suplimentarea funcțiilor de conducere în TVR și SRR

Liderul PNL, Ludovic Orban, care este și preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunțat, miercuri, modificarea legislației, astfel încât să fie suplimentate funcțiile de conducere în TVR și SRR.

Mai precis, funcţiile de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie să fie separate. Aceasta, după ce liderii Coaliției nu s-au înțeles cum să-și împartă acest „tort”.

„Este un grup de lucru care a fost constituit, care lucrează şi care are termen până luni să formuleze propuneri privitoare la legislaţia în domeniul funcţionării televiziunii şi radioului. Este posibil separarea celor două funcţii. (…) Problema este care este distribuţia de competenţe între preşedintele Consiliului de Administraţie şi directorul general, care este procedura de desemnare a preşedintelui Consiliului de Administraţie şi a directorului general”, a afirmat Orban.

Liderul PNL a mai spus că s-a decis în coaliţia de guvernare ca propunerea pentru funcţia de Avocat al Poporului să fie o persoană neînregimentată politic.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv