Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Pe românește, Șerban Nicolae și-a “bip” norocul politic! Dragnea punctează la imagine!

În perioada 2012 – 2016, bucureșteanul Șerban Nicolae a fost senator pesede de… Mehedinți. Total necunoscut în săracul județ din vestul Olteniei, Nicolae a fost ales grație coruptului baron Adrian Duicu. În 2016, Șerban Nicolae a fugit din Mehedinți – unde nu a lăsat “nici măcar o dâră” – și s-a văzut pus pe lista PSD pentru Senat, pe un loc eligibil în Capitală, grație intervenției lui Ion Iliescu – creatorul său politic.

Șerban Nicolae – un “zeu” decăzut

Astfel, șoferul de casă al pușcăriașului Cătălin Voicu a ajuns parlamentar și președinte al Comisiei Juridice din Senat – o funcție extrem de importantă. Ba, să vezi nebunie, Dragnea i-a încredințat și conducerea grupului PSD din Senat.

După ce a înnebunit o țară întreagă cu amendamentele lui de grațiere a corupților, Liviu Dragnea, șeful pesediștilor l-a debarcat astăzi atât de la șefia Comisiei juridice, cât și din fruntea grupului de senatori PSD.

Astfel, Șerban Nicolae a fost înlocuit de Robert Cazanciuc la șefia comisiei, iar în fruntea grupului a fost schimbat cu Mihai Fifor. Iar Dragnea punctează la imagine!

Practic, în ședința de azi, miercuri, 10 mai, Comitetul Național Executiv PSD a decis înlocuirea senatorului Nicolae din funcțiile politice deținute la Senat. Sancțiunile vin după ce Șerban Nicolae a propus și votat în ședința comisiei grațierea faptelor de corupție.

HotNews spune că are o informație extrem de importantă din punct de vedere politic: În ședință, Dragnea l-ar fi întrebat de mai multe ori pe Șerban Nicolae dacă el i-a spus să propună grațierea corupților. Nicolae ar fi răspuns că NU.

Vă reamintim că Robert Cazanciuc, pe vremea când era ministru în Guvernul Ponta, a produs o mini-minune politică refuzând să ia măsuri pentru a-i proteja pe corupții din PSD așa după cum solicita vehement un grup din interiorul PSD condus de infractorul Nicușor Constantinescu.

Liviu Dragnea a declarat presei, după ședință, că renunță la Legea grațierii, dar nu o va respinge în Camera Deputaților, semn că o va ține la sertar.

“Nu voi da drumul la Legea grațierii, indiferent dacă va fi votată sau aprobată tacit de Senat”, a spus liderul PSD.

Marți, Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut senatorilor majorității parlamentare să returneze Comisiei juridice proiectul Legii grațierii, pentru “mici detalii tehnice”. Din proiect au dispărut amendamentele depuse de Șerban Nicolae și Traian Băsescu privind grațierea faptelor de corupție. 

19 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv