Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Piedone, bezele pentru Cîțu: „Florin a făcut destulă școală”. Eugen Iancu (Asociația Colectiv): „Rușine, PNL!”

Premierul Florin Cîțu a ales să se afișeze lângă condamnatul penal Piedone, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Primarul Cristian Popescu Piedone este condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul Colectiv care trenează în justiție.

Pe judecătoarea din procesul Colectiv au lăsat-o nervii: „Ați înnebunit sau ce? Am și eu limitele mele!”
Completul de la CAB s-a sucit: Dosarul nu va mai fi disjuns, dar i s-a dat termen abia peste 3 luni.

Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv l-a taxat pe Facebook pe premier, dar și pe partidul deja condus de acesta:
 
„De 30 de ani votez PNL. L-am votat, împreună cu Alex (băiatul său, decedat în urma incendiului- n.red.), pe Iohannis. A venit Colectiv și am crezut că da, Iohannis chiar se va lupta pentru o justiție independentă și dreaptă. Astăzi îl văd pe Cîțu, candidatul susținut de Iohannis, alături de Piedone și nepotul lui. O mare familie. Rușine PNL, rușine Cîțu!”.
 
 
La rândul său, Piedone a marcat momentul apropierii de premier, scriind pe Facebook:
 
„Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021!
 
Cu dragoste și respect, primarul Piedone!”
35 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv