Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

PNL a depus o moţiune simplă împotriva vicepremierului Gabriel Oprea

Membrii Partidului Naţional Liberal au făcut, marţi, următorul pas în duelul pe care îl au cu reprezentanţii Coaliţiei de guvernare.

gabriel_oprea

După cum anunţau încă de luni, cei de la Partidul Naţional Liberal intenţionau să-l tragă la răspundere pe vicepremierul Gabriel Oprea din cauza morţii poliţistului Bogdan Gigină. Agentul de poliţie şi-a pierdut viaţa săptămâna trecută, când se afla în coloana oficială a ministrului de Interne.

Se spune că Gabriel Oprea ar fi vinovat de abuz de funcţie şi ar trebui să-şi dea demisia, dar vicepremierul a refuzat acest lucru luni, deşi i-a fost solicitată demisia inclusiv de către preşedintele Klaus Iohannis.

În cele din urmă, cei de la Partidul Naţional Liberal au decis, marţi, să depună o moţiune simplă împotriva lui Oprea, la Senat.

Documentul, intitulat “Gabriel Oprea, demis pentru sfidare, aroganţă, abuz şi dispreţ în desfăşurarea funcţiei publice”, este semnat de 49 de senatori liberali şi neafiliaţi.

Octavian Moţoc, viceliderul grupului de senatori PNL, a anunţat că “gestul politic al grupului parlamentar al PNL este făcut ca urmare a atenţiei deosebite pe care opinia publică o are faţă de abuzuri grosolane, în formă continuată, pe care acest înalt demnitar al statului român le face în ultima vreme, totul culminând cu decesul unui poliţist aflat în coloana sa oficială, în opinia noastră, într-un mod ilegal”.

Data la care moţiunea va fi dezbătută şi votată va fi stabilită de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv