Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

PNL a depus plângere penală la DNA împotriva PSD pentru contractul cu Poșta Română

Reprezentanții PNL au depus, joi, o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA), împotriva PSD, pentru contractul încheiat cu Poșta Română, și îi cheamă pe pensionarii din toată țara să le urmeze pasul, pentru că li se folosesc datele personale de către partidul condus de Liviu Dragnea, în scop electoral.

Plângerea penală a fost depusă de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, şi de vicepreşedintele Organizaţiei de Pensionari şi Persoanelor de vârsta a treia din PNL, Mihai Toti.

Dncă – dat afară recent de Mihai Gâdea din emisiunea sa de la antena 3 – acuză că prin contractul încheiat recent de PSD cu Poșta Română, “poștașii României sunt transformați în agenți electorali ai PSD.

“Împărțirea de pliante electorale odată cu cuponul de pensie induce în mentalul pensionarilor o legătură între pensie și acest partid”, reclamă Dancă.

Totodată, reprezentanții PNL au depus plângere penală împotriva șeful interimar al Poștei Române, pe care îl acuză că folosește baza de date a Poștei Române în scop electoral. 

Poşta Română susține că a transmis în perioada de precampanie oferte către toate formaţiunile, însă PSD a fost singurul partid care a cerut acest serviciu.

„În cazul acestui contract nu este necesară prelucrarea de date, fiind vorba despre trimiteri neadresate, distribuite gospodăriilor dintr-un anumit areal. Deşi s-a vehiculat că aceste pliante au ajuns la pensionari înmânate împreună cu talonul de pensie, aceasta este o dezinformare voită a opiniei publice şi în neconcordanţă cu realitatea. Pliantele au fost distribuite la cutii poştale. Mai mult, numărul de pliante ce face obiectul acestui contract este semnificativ inferior numărului de pensionari existenţi, deci aceste pliante nu au fost înmânate direct pensionarilor”, precizează Poșta Română.

327 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv