Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:
Liberalii s-au săturat de USR PLUS în Guvern și au ieșit la atac, după doar 4 luni

PNL-iștii îi cer la scenă deschisă lui Cîțu să-l demită pe Vlad Voiculescu

Pe motiv că „s-a umplut paharul”, prim-vicepreședintele PNL, Ben Oni Ardelean, a anunțat sâmbătă, că va cere în BPN demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu (USR PLUS).

Motivul: scandalul evacuării pacienților din Spitalul Foișor.

Nici USR PLUS nu s-a lăsat mai prejos, amintind că spitalul se află sub autoritatea Primăriei Capitalei, nu a MS, astfel că i-a cerut lui Nicușor Dan să îl demită pe manager (aflat în funcție încă din 1997), dar și pe șeful ASSMB, numit de Gabriela Firea (PSD) fără concurs și pe care actualui edil îi menține în funcție, în mod misterios.

USR PLUS, atac la Nicușor Dan în scandalul evacuării Spitalului Foișor

Iată mesajul lui Ardelean, postat pe Facebook:

„În calitate de vicepreședinte al Partidului Național Liberal, voi solicita premierului

Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Național, DEMITEREA de urgență a ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.
 
Tot circul, bâlbâiala și bătaia de joc la adresa pacienților de la Spitalul Foișor a umplut paharul. Pacienții cu diferite boli nu mai pot fi ignorați și dați la o parte în detrimentul pacienților infectați cu COVID.
 
Chiar dacă managementul Spitalului Foișor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timișoarei, s-a dat un ordin- ignorând voința și argumentele celor de acolo- prin care au fost evacuați în toiul nopții zeci de pacienți. Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați, avizând propunerea DSU.
Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru. Din păcate nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depășit de situație, iar astfel vom face un bine atât lui, cât și pacienților din România.
 
Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”.
147 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv