Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 
Adevărata față

PNL-istul Dan Cristian Popescu este susţinut de PSD pentru Primăria Sectorului 2

Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu a anunţat, sâmbătă, că PSD îi susține candidatura la funcția de primar, după ce liberalii au refuzat.

O postare pe pagina sa de Facebook este însoţită de o fotografie relevantă, în care apare alături de primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„De astăzi, sunt candidatul susţinut de către PSD la Primăria Sectorului 2 şi cu sprijinul primarului general, doamna Gabriela Firea, voi implementa proiectele mele şi vom schimba faţa Sectorului 2 în următorii patru ani. Le mulţumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipa cu cetăţenii din acest sector. Şi eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide!”, a scris Dan Cristian Popescu într-o postare pe Facebook.

PNL şi USR PLUS l-au desemnat candidat comun pentru Primăria Sectorului 2 pe Radu Mihaiu (USR PLUS), astfel că liberalul Dan Cristian Popescu s-a orientat rapid și a găsit sprijin de la PSD.
 
Popescu a intrat în PNL în 1990, dar l-a părăsit după numai un an pentru PNȚCD, din care a ieșit în 2001. În anul 2004 s-a reînscris în PNL, pe care l-a părăsit din nou, în 2012, când a intrat în Forța Civică a lui Mihai Răzvan Ungureanu (MRU), la data aceea prim-ministru (însă numai pentru numai două luni).
 
Dar cum Forța Civică a făcut alianță cu PDL și PNȚCD, iar ulterior PDL a fuzionat cu PNL, Popescu a ajuns să candideze și să câștige, în 2012, pe poziția a doua de pe lista acestui partid, funcția de consilier local al Primăriei Sectorului 2, fiind ales apoi, prin votul Consiliului Local Sector 2, în funcția de viceprimar.
 
680 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv