Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Ger în toată ţara / Temperaturile coboară până la -20 de grade Celsius / JUSTIȚIE: DNA a pus sechestru pe averea lui Tăriceanu în dosarul șpăgii de 800.000 de dolari / ANRE: Consumatorii casnici pot încheia până la 30 iunie contracte pe piaţa concurenţială – proiect de ordin /

Breaking News:
 

PNL și PSD se acuză de candidați penali. Simonis: „Când sunt la liberali, nimeni nu pare deranjat”

PNL și PSD se acuză reciproc de faptul că au penali pe listele de candidați la parlamentare.

Într-un exercițiu de imagine, candidatul PNL, Florin Cîțu, a depus, luni, la sediul PSD, o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, în care îi cer „să-și asume toți corupții” din partid.

Fără a se lăsa mai prejos, Alfred Simonis, putrătorul de cuvânt al PSD, i-a răspuns liberalului că „sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat” – evident, referindu-se și la mass-media.

„Mă deranjează că atunci când este cineva de la PSD cu o suspiciune cât de mică e un întreg eveniment, or când sunt zeci de candidați de la PNL cu probleme penale (…), sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat de acest lucru (…). PSD a făcut curățenie pe liste, înainte de a depune listele”, a spus Simonis, la RFI.

Întrebat ce efecte are anchetarea de către DNA a fostului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, asupra PSD, în pragul alegerilor parlamentare, Alfred Simonis a răspuns: „Cred că după ce se va depăși perioada aceasta a alegerilor, se va lua o decizie și în acest sens, pentru că noi ne-am propus înainte de a constitui listele și știți că la PSD nu veți găsi candidați pe liste cu probleme penale, în schimb, dacă ne uităm la PNL, veți găsi mulți candidați care au probleme din punct de vedere penal. Domnul Tudorache are această suspiciune, care a intervenit în perioada campaniei electorale”.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv