Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ponta, Bănicioiu şi “ăla micu” vor avea din 14 ianuarie partid sub acoperire

Fostul premier Victor Ponta va afla joia viitoare că Judecătoria Sectorului 5 îi aprobă cererea de acordare a personalității juridice Asociației “Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, pe care o înfiinţează cu mai mulţi pesedişti în frunte cu Bănicioiu şi cu copreşedintele ALDE, “ăla micu”.

banicioiu-si-ponta

Primul termen în instanţă a fost stabilit pentru 14 ianuarie, după ce actele de înființare au fost depuse în 15 decembrie 2015.

Victor Ponta va fi președintele asociației iar Nicolae Bănicioiu – fostul ministru al Sănătății – și Daniel Constantin – fost vicepremier şi ministru al Agriculturii în guvernele Ponta – vor fi vicepreședinți.

Prin decizia sa, Ponta poate destructura atât PSD, cât şi ALDE. Sau, cine ştie, va “spăla” PSD-ul grav afectat atât de imaginea sa, cât şi de a lui Liviu Dragnea, aflat cu un picior în puşcărie.

Iar în ALDE, Tăriceanu a stâns toţi penalii de vârf din PNL, în frunte cu Daniel Chiţoiu şi Varujan Vosganian, alţi doi foşti miniştri din guvernele Ponta.

Nimeni nu crede că asociaţia lui Ponta – secondat de Bănicioiu şi “ăla micu” se va axa pe proiecte internaționale. În curând va fi partid, aşa cum PMP-ul lui Traian Băsescu a fost mai întâi o fundaţie înfiinţată de fiica sa cea mare, Ioana Băsescu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv