Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul prelungește cu încă 30 de zile starea de alertă / Premierul Cîțu le dă liber românilor până la 5 dimineața de Paști / SĂNĂTATE: Familiile celor decedați de COVID-19 vor putea să-și ia rămas bun de la ei în spital / Vlad Voiculescu: Nu scrie în niciun regulament că oamenii nu trebuie îmbrăcați înainte de înmormântare /

Breaking News:

Premierul este de acord cu noi angajări la stat: Dacă se păstrează în anvelopa salarială, foarte bine!

În condițiile în care aparatul de stat este unul extrem de stufos, premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că este de acord să se facă noi angajări la stat, dacă se încadrează în anvelopa salarială prevăzută în buget.

Camera Deputaţilor – for decizional – a modificat, miercuri, OUG 183/2020, astfel încât să se poată desfăşura, pe o perioadă de 6 luni, concursuri pentru ocuparea posturilor vacante în instituţiile şi autorităţile publice.


Întrebat dacă aceasta va duce la creşterea cheltuielilor cu salariile în buget, Cîţu a spus:

„Nu. Se vor angaja în anvelopa salarială pe care am angajat-o în buget. Asta nu înseamnă neapărat că vor fi cheltuieli mai mari de personal, doar că pot să angajeze şi, dacă se păstrează în anvelopa salarială, foarte bine!”.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv