Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Primarul Piedone a demisionat!

La puţin timp după ce premierul Victor Ponta şi-a depus mandatul ca urmare a reacţiei străzii, şi Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4, a decis să demisioneze.

Piedone sec 4 (5)

Decizia celor doi Piedone vine în special în urma protestului a zeci de mii de oameni care au ieşit în stradă marţi seara, în centrul Capitalei şi în marile oraşe din ţară. Oamenii au cerut demisia unor oameni politici precum Ponta, Oprea şi Piedone, acuzându-i în mod direct de tragedia petrecută vineri seara în Club Colectiv din Bucureşti, soldată până acum cu 32 de morţi.

Afacerea din Club Colectiv funcţiona, practic, în mod ilegal pe raza Sectorului 4, iar oamenii ieşiţi în stradă au considerat că Piedone, în calitate de primar, şi-a dat concursul ca proprietarii clubului să pună în pericol viaţa oamenilor.

Şi-a reperat onoarea

Piedone a anunţat că demisionează din funcţia de primar al Sectorului 4 în semn de respect faţă de victimele din Club Colectiv. Nu a făcut-o imediat după incendiu, când declara că nu îşi reproşează nimic. Spunea că este acoperit de acte. Nu a făcut-o nici ieri, în timpul protestului de stradă, când a găsit de cuviinţă să anunţe, printr-un comunicat, că le va face un monument tinerilor morţi în condiţii înfiorătoare.

piedone, voiculescu, banicioiu
Cu Voiculescu şi Bănicioiu, în vremurile bune

Fost membru PSD, Piedone este în prezent membru PC, partidul lui Dan Voiculescu. Primarul Secorului 4 se pregătea să schimbe din nou barca: în 2 septembrie a.c., atât el, cât şi Gabriel Oprea, au anunţat că Piedone va candida din parte UNPR la alegerile locale de anul viitor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv