Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Propus ministru al Sănătăţii, chirurgul fotomodel Andrei Baciu a fost retras de Cioloş

Chirurgul Andrei Baciu (29 ani) a fost retras de pe lista membrilor noului Guvern de către premierul desemnat Dacian Cioloş, la doar câteva ore după ce l-a propus ministru al Sănătăţii.

andrei_baciu-facebook
Andrei Baciu, Facebook

Motivul: pe contul de Facebook al tânărului medic există câteva fotografii – realizate în urmă cu 5 ani – în care acesta apare ca model. Una dintre imagini îl înfăţişează pe Andrei în lenjerie intimă şi într-o poziţie nu tocmai potrivită pentru un viitor ministru al Sănătăţii.

andrei_baciu2-facebook
Andrei Baciu – sursă foto: Facebook

Cum era de aşteptat, mass-media a început să-l toace pe Andrei Baciu pentru imaginile libertine pe care acesta nu a avut inspiraţia să le şteargă de pe reţeaua de socializare. Şi, evident, presa a devenit extrem de curioasă în legătură cu istoricul profesional al chirurgului.

andrei_baciu1-facebook
Andrei Baciu – sursă foto: Facebook

Cel propus de Cioloș pentru funcţia de ministru al Sănătăţii a absolvit în 2011 Facultatea de Medicină din București și a lucrat apoi, timp de doi ani, în departamentul de chirurgie toracică și cardiovasculară al celui mai mare spital din Rouen, Franţa.

andrei baciu facebook
Andrei Baciu – sursă foto: Facebook

Ȋn iulie 2014 a absolvit un program de formare în managementul spitalicesc, la Open University din Marea Britanie, iar anul acesta a urmat timp de 4 luni un program similar la Şcoala Naţională de Sănătate Publică din București.

Interfaţa lui Buşoi în campania ilegală pentru Primăria Capitalei

În august anul trecut, Andrei Baciu a devenit președintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor. În urmă cu o lună, asociaţia a lansat o campanie media pentru un Telverde la care se acordă informaţii despre drepturile pacienţilor.

Liberalul Cristian Bușoi, care şi-a început încă de anul acesta o campanie electorală mascată pentru funcţia de primar general al Capitalei,  şi-a făcut promovare pe faţă cu acel Telverde.

Cei de la activenews scriu că în urmă cu doar câteva zile, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a interzis un spot TV al acestei asociaţii, în care apare Cristian Bușoi. Livrat ca o campanie de interes public, spotul fusese difuzat de toate canalele Intact ale lui Dan Voiculescu. Dacă de la Antene spotul a dispărut până la urmă, Bucureştiul a rămas împânzit cu panouri publicitare de pe care ne rânjeşte Buşoi.

Pe de altă parte, medicii se declară şocaţi de propunerea lui Cioloş pentru şefia Ministerului Sănătăţii, arătând că tânărul Andrei Baciu nu are nici pregătirea, nici experienţa să ţină frâiele unui sistem sanitar cu mari carenţe.

27 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv