Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:
Protecție maximă pentru Romprest

PSD atacă în instanţă starea de alertă anitară instituită în Sectorul 1 din cauza gunoaielor

Protecție maximă pentru Romprest, nu numai din partea PNL, partid ai cărui consilieri refuză să rezilieze contractul încheiat de fostul primar liberal Andrei Chiliman.

PSD Sector 1 anunță, luni, că atacă în instanţă starea de alertă sanitară instituită în Sectorul 1 pe fondul neridicării gunoaielor de către firma amintită.

Primarul Clotilde Armand a anunțat că aDP Sector 1 a încheiat cu o nouă firmă contract de ridicare a deșeurilor stradale.

Clotilde Armand a încheiat contract de salubrizare de 13.000 de euro cu firma Brai-Cata

„PSD Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal şi reprezintă doar urmarea firească a unei situaţii de criză declanşată şi întreţinută de către primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand”, arată Florin Manole în comunicatul PSD.

El susține că ,„în plină stare de alertă declarată la nivel naţional, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol şi fără precedent în România şi care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalităţi autoritare şi a unor precedente toxice”.

„Altfel spus, politicienii de dreapta – în speţă, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial? Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente. Opriţi acest bâlci costisitor şi ridicaţi, deopotrivă, gunoiul şi starea de alertă!”, a adăugat Florin Manole. 

PNL Sector 1: Nu sunt întrunite condițiile legale pentru rezilierea contractului cu Romprest
445 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv