Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Sindicatele critică negocierile de formă din partea lui Ciucă și Ciolacu / POLITICĂ: Guvernul a adoptat OUG cu majorările propuse dar refuzate de sindicate / Iohannis: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenenle naționale?” /

Breaking News:

PSD critică de formă compensarea prețurilor carburanților: Alternativa noastră ar fi fost mai bună, dar respectăm decizia premierului Ciucă

PSD critică de formă măsura de compensare a prețurilor carburanților, anunțată joi de premierul Nicolae Ciucă, dar susține că îi respectă decizia.

PSD a transmis că, dacă preţurile vor creşte din nou, va reveni cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial.

„Astăzi, premierul Ciucă a decis varianta unei compensări comune, la care să participe atât statul, cât şi operatorii privaţi, astfel încât preţul carburanţilor să scadă cu 50 de bani. Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună şi ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de aşteptările românilor”, arată PSD într-o postare pe Facebook.

Reprezentanţii acestui partid susţin că metoda compensării a fost aplicată şi în alte state, dar a funcţionat doar pentru scurtă vreme.

„În multe alte ţări europene, soluţia compensării a funcţionat doar câteva săptămâni, după care preţurile au revenit şi au ajuns chiar la niveluri mai mari. De aceea, dacă operatorii din piaţă vor creşte din nou preţurile peste ceva timp, atunci PSD va reveni în coaliţie cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial”, mai menţionează PSD.

Compensarea prețului carburanților vine după 6 luni de scumpiri. Ciucă a descoperit că măsura „se aplică și în alte țări”
7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv