Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

PSD depune moțiune simplă împotriva ministrului Ghinea. Barna: „Acțiune de umflat mușchii”

Parlamentarii PSD depun, miercuri, o moţiune simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Vicepremierul Dan Barna, care este și copreședintele USR PLUS, susține însă că demersul va eșua, fiind doar o „acțiune de umflat mușchii”.

LiderulPSD, Marcel Ciolacu, a argumentat decizia venită la mai bine de o săptămână după depunerea la Bruxelles, de către ministrul Ghinea, a variantei finale a proiectului PNRR, în baza căruia România va beneficia de 29,2 miliarde de euro (dintre care 15 mld împrumuturi).

„Avem nişte întrebări la domnul ministru Ghinea. De ce avem un program naţional făcut de firme de consultanţă încălcând legile din România? De ce prioritate de sute de milioane de euro au o destinaţie cu dedicaţie? De ce avem zero euro pentru irigaţii? De ce firmele româneşti nu primesc niciun euro prin PNRR la capitolul granturi?”, a declarat ciolacu.

el susține că ţări precum Bulgaria, Ungaria şi Polonia au obţinut fonduri pentru irigaţii în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv