Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

PSD, disperat să intre la guvernare! Rafila se vede ministrul Sănătății în Cabinetul Ciucă

PSD pare disperat să intre la guvernare, pentru a se conecta la banii ce vor veni din PNRR. Iar Alexandru  Rafila se vede ministrul Sănătății în Cabinetul Ciucă.
 
 
Întrebat, luni seară, la Antena 3 dacă un guvern PNL-PSD-UDMR este o soluție pentru România, Rafila a răspuns: „Ar trebui să fie. Această variantă absolut rezonabilă, în care ai un guvern tehnic…(…) Cred că de sărbători am putea să discutăm de faptul că suntem la lumină. Lucrul care este cel mai important, de departe, este că nu se va mai repeta”.
 
Deputatul PSD a spus că este nevoie de „o lună de solidaritate națională” pentru a fi luate măsurile necesare în contextul actual pandemic.
 
Numai că premierul desemnat Nicolae Ciucă nu are mandat să negocieze un guvern plin, ci doar unul minoritar. Până în acest moment, liberalii nu au obținut o majoritate în Parlament. PSD a cerut intrarea la guvernare, iar liderii USR – refacerea coaliției. 
13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv