Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Transportatorii amenință cu blocarea drumurilor, revoltați de modificările „toxice” propuse de Câciu la Codul fiscal / JUSTIȚIE: CCR a preschimbat din 21 septembrie pentru 13 iulie data dezbaterii contestației USR pe Legea protecției avertizorilor de integritate / ANM: Codul Portocaliu și Galben de furtuni, restrâns la sudul țării /

Breaking News:
Echipa câștigătoare din PNL manevrată de Gorghiu credea că bate palma rapid cu Ciolacu, dar s-a lovit de pretențiile lui Grindeanu și Firea de a se conecta la pușculița Guvernului

PSD vrea la guvernare! Iohannis și Cîțu s-au plâns de „șantajul” USR și s-au ales cu cel al „ciumei roșii”

PNL și UDMR ș-au împărțit degeaba ministerele după eliminarea din cărți a USR: premierul desemnat Ciucă nu a obținut susținerea PSD pentru un guvern minoritar. Motivul: PSD vrea la guvernare.

Astfel, Iohannis și Cîțu s-au plâns de „șantajul” USR și s-au ales cu cel al „ciumei roșii”.

Concret, „echipa câștigătoare” din fruntea PNL, prin Florin Cîțu manevrat de Alina Gorghiu, a crezut că bate palma rapid cu liderul PSD Marcel Ciolacu, dar s-a lovit de pretențiile lui Sorin Grindeanu și Gabriela Firea de a se conecta la pușculița Guvernului.

Mai precis, de a se reconecta la banii publici, deoarece Grindeanu a fost prim-ministru timp de 6 luni, până l-a dat afară PSD prin moțiune de cenzură, la ordinul pușcăriașul Dragnea, iar Firea a fost primarul Capitalei timp de 4 ani. 

Liderii PNL s-au întâlnit, duminică, cu liderii PSD departe de ochii presei, la vila Lac – deși Ciolacu ar fi vrut ca premierul desemnat, Nicolae Ciucă, să vină la sediul PSD așa cum a procedat Cîțu cu Dacian Cioloș la negocieri.

PSD a venit cu 10 condiții pentru susținerea temporară a Guvenrului Ciucă, pe care le-a cerut introduse în programul de guvernare. Printre acestea, majorarea imediată a pensiilor și plasarea unor „specialiști PSD” pe posturi de miniștri.

Liberalii susțin că nu au fost de acord, iar negocierile vor continua săptămâna aceasta.

60 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv