Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Coaliția a stabilit măsurile de scădere a facturilor la energie / Ciucă: „Este o plafonare a prețului, nu se renunță la liberalizare” / În februarie și martie prețurile vor fi plafonate / OUG nu va întârzia mai mult de săptămâna viitoare / Un milion de facturi vor fi stornate (anulate) /

Breaking News:

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, îl atacă pe ministrul PSD Rafila: „Acum doar tace”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, îl atacă pe ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, pentru gestionarea pandemiei în așteptarea valului 5.

„Cât de real mai este interesul Ministerului Sănătăţii pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opţiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace şi doar face unele informări. Putem spera că acest val va aduce mai puţine cazuri grave. Dar strategia Ministerului Sănătăţii în faţa unei crizei sanitare nu este să ne bazăm pe noroc, mai ales când rata de vaccinare nu a depăşit 50% şi ştim că o parte mare din populaţie este în continuare expusă”, a scris Stroe, joi, pe Facebook.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv