Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan chiar înainte de greva STB și perchezițiile DNA: „E un primar slab”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a pornit un atac furibund la adresa edilului Capitalei, Nicușor Dan, deși acesta a fost susținut masiv de liberali în campania electorală din 2020.

Întâmplător sau nu, atacul a venit chiar cu o seară înainte de greva STB și de perchezițiile procurorilor DNA la Primăria Capitalei.

Grevă generală la STB. Nicușor Dan: „Este ilegală, orchestrată de liderul sindical – consilier PSD în CGMB”
Percheziții DNA la Primăria Capitalei și două instituții din subordine. Nicușor Dan: „Procurorii au venit la mine la birou, le-am spus că trebuie să plec”
Greva STB: Liderul de sindicat, consilier PSD în CGMB: „La negocieri nu merge nimeni fără mine!”

PNL i-a pus gând rău lui Nicușor Dan încă de vara trecută, când premierul de atunci, Florin Cîțu, l-a atacat la scenă deschisă spunând că liberalii nu îl vor mai susține la alegerile locale din 2024.

Cîțu l-a anunțat la scenă deschisă pe Nicușor Dan că PNL nu îl mai susține la alegerile locale din 2024

„A fost un excelent activist civic, este un primar slab. Nu mă întrebați de ce, asta mi se pare mie”, a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la B1TV.

Întrebat de ce PNL nu a avut propriul candidat și l-a susținut pe Nicușor Dan în campania electorală din 2020, Rareș Bogdan a spus:

„A fost o decizie din partea PNL să nu prezinte un candidat pentru a nu fragiliza șansele dreptei de a o îndepărta pe dna Gabriela Firea. Cred că a fost o decizie corectă din partea PNL că nu s-a cramponat într-un nume, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință, dar nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea. Poate își revine, mai are timp. E devreme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei. Până acum nu a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa. Bucureștenii îl pot demite”.

 

65 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv