Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Cîțu, Alexe și Vela au fost avizați negativ pentru portofoliile deținute și în primul Guvern Orban / POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 
Din toamnă, partidul lui Cioloș organizează pentru candidații săi cursuri de pregătire și familiarizare cu responsabilitățile primarilor și președinților de CJ (ce vor fi aleși nominal), dar și consilierilor locali și județeni (pe liste)

Școala PLUS. Cioloș a lansat platforma de înscriere în cursa pentru alegerile locale

Cu zece luni înainte de alegerile locale (iunie 2020), Dacian Cioloș a lansat, joi, platforma prin care membrii PLUS își pot manifesta intenția de a candida la funcțiile de primar, președinte de consiliu județean (ambele se aleg uninominal), consilier local sau consilier județean (pe liste).

Cei interesați de aceste funcții vor face cursuri de pregătire și familiarizare cu responsabilitățile unui ales local.

”Mulți dintre noi nu au avut de-a face până acum cu administrația publică, dar își doresc să se implice în viitor, iar PLUS își asumă susținerea lor. Am lansat platforma prin care membrii PLUS își pot manifesta intenția de a candida la funcții publice locale în cadrul alegerilor din 2020. Vrem să încurajăm cât mai mulți membri PLUS competenți, cărora le pasă de comunitățile în care trăiesc, precum și membrii PLUS care trăiesc în diaspora, dar vor să se întoarcă și să contribuie la dezvoltarea orașelor și satelor din care au plecat, să candideze”, scrie Cioloș pe Facebook.

Liderul PLUS precizează că partidul va da o ”mână de ajutor în ceea ce privește pregătirea candidaturilor, pentru a putea fi selectați mai apoi candidați comuni ai Alianței USR PLUS”.

”Începând cu această toamnă, Școala PLUS va propune cursuri de pregătire și familiarizare cu responsabilitățile unui ales local pentru ca cei interesați să candideze să învețe cât mai multe despre administrația publică locală”, mai scrie Cioloș.

46 Shares