Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Șeful PSD al CJ Maramureș, exercițiu de imagine: Sorina Pintea nu revine la conducerea Spitalului Județean Baia Mare

Președintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Gabriel Zetea (PSD), a dat asigurări, joi, că fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea, eliberată din arestulk reventiv și plasată sub control judiciar, pentru luare de mită, nu va reveni la conducerea Spitalului Județean din Baia Mare.


Pintea a trimis, miercuri, o adresă în care a anunțat conducerea spitalului că renunță la demisia depusă în 2 martie din funcția de manager.

S-a răzgândit! La o lună după ce a scăpat din arest, Pintea și-a retras demisia de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

Zetea a anticipat că actualul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru (PNL), nu va accepta revenirea în funcție a acesteia, dar nici salariul uriaș pe care Pintea spera să o obțină în continuare.

Astfel, Zetea a făcut o mișcare de imagine și a scris joi, pe Facebook, că a luat act de renunțarea la demisia din funcția de manager transmisă de Sorina Pintea, dar și de faptul că se află în concediu medical până la data de 16 mai 2020, când îi expiră contractul de mandat și, având în vedere că spitalele județene au trecut în subordinea Ministerului Sănătății, îi va propune ministrului Nelu Tătaru ”să constate suspendarea contractului de management al Sorinei Pintea”.

Motivul suspendării contractului? „Legea 95/2006, art. 183 alin. b., prevede suspendarea contractului de management în caz de concediu pentru incapacitate temporară de muncă pentru o perioadă mai mare de o lună”, a scris Zetea.

„Îi voi recomanda ministrului numirea unui manager-interimar, în persoana dr. Ioan-Vasile Pop, care a demonstrat cu prisosință că, în actuala criză, poate să gestioneze destinele Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare (…) Sorina Pintea are nevoie de răgazul necesar pentru a-și clarifica problemele de natură judiciară si pentru a depăși situația medicală delicată în care se află”, a precizat Gabriel Zetea.

35 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv