Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Sondaj Inscop: PNL 38,5%, PSD 25,8%, USR PLUS 10,2% și Pro România 9,4%

Un sondaj realizat de Inscop Research la comanda Pro România, în perioada 15-20 mai, arată că PNL conduce în intențiile de vot cu 38,5%, urmat de PSD (25,8%), iar Pro România le „suflă în ceafă”, cu 9,4%, celor din Alianța USR PLUS, care au obținut doar 10,2%.

Procentele sunt calculate din numărul respondenților care au declarat că merg la vot și au o opțiune sigură.

Clasamentul este completat de UDMR (6%). PMP (3,5%) și ALDE (3,6%) ar rămâne sub pragul electoral, potrivit datelor Inscop.
 
Totodată, aproape 79% dintre respondenți au declarat că economia României va fi afectate în mare sau foarte mare măsură de epidemia de coronavirus.

Datele au fost culese prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului fiind de 1132 de persoane. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.9%, la un grad de încredere de 95%.

Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2.9%, la un grad de încredere de 95%.

Download (PDF, 494KB)

707 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv