Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Orban îi ia apărarea lui Iohannis pentru numirea procurorilor șefi Scutea și Hosu / ”Și Kovesi a avut aviz negativ de la CSM” / POLITICĂ: PSD va boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 
Alocațiile și pensiile, temă de campanie pentru PSD

Stănescu (PSD): Nu înţelege nimeni ce a făcut Guvernul Orban cu 40 de miliarde de lei împrumutați

Fostul vicepremier Paul Stănescu, în prezent secretar general al PSD, acuză Guvernul Orban de ”austeritate”, întrebând ce a făcut Executivul cu cei 40 de miliarde de lei împrumutați în ultimele trei luni.

“Din păcate, nu înţelege nimeni ce a făcut Guvernul Orban cu 40 de miliarde cu care s-a împrumutat în trei luni de zile, pentru că spune că nu pot să dea alocaţii pentru copii, vor anticipate, asta ştim cu toţii de ce vor anticipate, pentru că nu au prins bani pentru creşterea salariilor la profesori, doar 1,2 miliarde în buget, necesarul fiind de 8,4, pensiile trebuie mărite cu 40%, punctul de pensie creşte de la 1.265 la 1.775, deci anticipate pentru români eu sunt convins că va însemna austeritate”, a declart Stănescu, vineri, într-o conferinţă de presă.

Iar pentru că este Ziua Unirii Principatelor Române, senatorul PSD a amintit că ”nu se mai vorbeşte despre Autostrada Unirii”.

“Au anulat proiectul public-privat Comarnic – Braşov, despre autostrada Unirii nu se mai vorbeşte, investiţiile – aţi văzut bine -, cea mai mare investiţie la ora asta este podul de la Brăila. Noi am alocat, în 2019, 500 de milioane, anul acesta s-au alocat 96 de milioane. Şi aşa pot continua cu drumul expres Craiova – Slatina – Piteşti, centura Bacăului şi cu alte lucruri”, a mai reclamat Paul Stănescu.

123 Shares