Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Tăriceanu îi ceartă pe liderii europeni care au ales-o pe Kovesi: Să nu ziceți că nu v-am spus!

Abia salvat de senatorii PSD-ALDE-UDMR care au respins solicitarea DNA de începere a urmăririi penale, Călin Popescu Tăriceanu, acuzat că a luat mită 800.000 de dolari pe vremea când era prim-ministru, nu s-a putut abține să nu o atace pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, votată procuror-șef al Parchetului European, dar și pe liderii europeni care au ales-o. 

”Laura Codruța Kovesi a fost votată azi în reuniunea COREPER pentru poziția de procuror șef al Parchetului European, printr-un proces strict politic care nu are nimic de a face cu performanța. Din nou dubla măsură pe care a semnalat-o permanent a prevalat: ce nu ne este permis nouă este perfect acceptabil la Bruxelles”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, joi, pe Facebook. 
 
Liderul ALDE a adăugat că este mândru că va ajunge în această funcție Kovesi la fel cum a fost mândru atunci când „dictatorul odios” Ceaușescu a fost plimbat cu trăsura de Regina Angliei. „Dacă sunt mândru că un român a ajuns în această funcție? Sunt mândru. Sunt, dacă vreți, la fel de mândru pe cât am fost de Ceaușescu atunci când l-a plimbat Regina Angliei cu trăsura. Eram tânăr, aveam 26 de ani și nu mă puteam împiedica să mă gândesc cum putea lumea liberă să onoreze în felul acela un dictator odios, cum putea presa britanică să scrie atâtea elogii la adresa tiranului, cum au putut academiile britanice să-i umple analfabetei Elena Ceaușescu “codoi” desaga cu titluri…”, a adăugat Tăriceanu. 
 
„Am aflat când m-am mai „copt”. Britanicii nu erau fermecați de personalitatea lui Ceaușescu. Ei voiau doar să-și tragă niște miliarde de la România pentru economia lor, gripată prin unele sectoare. Desigur, au constatat mai apoi pe pielea lor că nu se puteau face afaceri cu un individ precum Ceaușescu, dar asta e deja altă poveste”, a mai scris el.
Kovesi a fost votată procuror-șef al Parchetului European

„Câteva decenii mai târziu, istoria se repetă, iar UE alege să promoveze într-o funcție de maximă responsabilitate un personaj care s-a dovedit pe parcursul carierei sale oricum numai responsabil nu. Nu sunt mândru că promovarea Laurei Codruța Kovesi reprezintă, în fapt, un triumf al mediocrității, al slugărniciei, al duplicității, o celebrare a victoriei grupărilor oculte asupra statului de drept. O unealtă folosită împotriva democrației la București e mutată la Bruxelles spre a fi folosită în același mod”, a explicat Tăriceanu. Acesta a mai spus că Laura Codruța Kovesi, după ce a distrus justiția din România, este acum chemată „să distrugă și Justiția europeană”. „Degeaba am tras semnale de alarmă, liderii europeni sunt surzi la ele, precum si la gemetele celor care au ajuns în pușcărie din cauza abuzurilor înfăptuite de Laura Codruța Kovesi și a sistemului care o ține în funcții. După ce a nenorocit Justiția din România acum este chemată să distrugă și Justiția europeană. Lideri ai Uniunii, să nu ziceți că nu v-am spus!”, a conchis Tăriceanu. 

 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv