Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Traian Băsescu a refuzat funcţia de premier

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a aplaudat la scenă deschisă ieşirea lui Victor Ponta în momentul în care premierul şi-a dat demisia.

basescu 2

Deşi susţine ca Ponta şi-a dat prea târziu demisia, Băsescu a precizat că “premierul a făcut ceea ce trebuia să facă”.

Întrebat de unul dintre susţinătorii săi dacă nu cumva ar fi interesat de funcţia de premier, Traian Băsescu a anunţat că “România are nevoie de politicieni noi. Eu nu fac parte din această categorie”.

În schimb, propunerea lui Traian Băsescu sună în felul următor: “Dragi parlamentari şi onorabile partide! După referendumul din 2009, aţi ignorat votul românilor pentru 300 de parlamentari. Vă fac o propunere care menţine, până la modificarea Constituţiei, parlamentul bicameral şi poate fi soluţionată prin lege spre punerea în aplicare a deciziei suverane a românilor: 100 de senatori şi 200 de deputaţi. Sunt convins că acesta poate fi pasul decisiv pentru reforma clasei politice. PNL şi PSD, ce părere aveţi?”.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv