Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Turcan, despre trimiterea în judecată a lui Chirica: Trebuie aşteptată o decizie a PNL

Prim-vicepreședintele liberal Raluca Turcan a declarat miercuri seară, despre trimiterea în judecată pentru abuz în serviciu a lui Mihai Chirica, primarul Iașului, preluat în partid de la PSD, că „trebuie aşteptată o decizie a PNL în acest caz”.

Amintim că PNL nu a reacționat până acum nici în cazul președintelui CJ Iași, costel alexe, care este urmărit penal pentru fapte de corupție comise anul trecut, pe vremea când era ministru al Mediului în Guvernul Orban. 

Întrebată  care este raportarea sa  față de „penalul Chirica”, Turcan a răspuns că este „aceeaşi faţă de orice persoană trimisă în judecată şi anume că ar trebui la un moment dat să facă un pas în spate din funcţiile publice, din demnităţile publice”.

„Amintiţi-vă toată acţiunea mea politică din mandatul trecut, când Justiţia era pe punctul să fie îngenuncheată, şi eu nu pot să-mi schimb opiniile şi anume că Justiţia trebuie să funcţioneze şi instituţiile să fie talon de integritate. Dar trebuie aşteptată o decizie a PNL în acest caz”, a adăugat ea.

Ea a menţionat că întotdeauna priveşte prin sistemul propriu de valori şi se gândeşte cum ar reacţiona dacă ar ajunge să fie în aceeaşi situaţie.

Primarul traseist de la PSD la PNL Mihai Chirica, trimis în judecată pentru abuz în serviciu
Chirica, despre trimiterea lui în judecată: Sunt surprins, nu există niciun prejudiciu pentru bugetul local
Chichirău îi cere demisia lui Chirica, trimis în judecată: Afectează grav credibilitatea Primăriei
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv