Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Turcan: Termenul-limită pentru alegerile anticipate ar fi 28 iunie

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat joi că,  în momentul de faţă, termenul-limită pentru data alegerilor anticipate ar fi 28 iunie, potrivit Constituţiei.

“Este foarte posibil între 14 mai şi 28 iunie; este un calendar în care vom găsi cea mai bună dată pentru alegeri anticipate”, a precizat Turcan, la Digi 24.

Întrebată dacă există deja o opţiune ca alegerile locale şi cele anticipate să fir organizate în aceeaşi zi sau în zile diferite, Turcan a spus: “Este posibilă orice variantă. Este posibil legal şi să ai votul în aceeaşi zi, pentru că nu există nicio reglementare care să îţi interzică votul în aceeaşi zi. Este posibil să ai votul şi la interval de o zi, maxim de o săptămână. Vom vedea ce rezultă din Parlament şi care sunt opţiunile care ne mai rămân după toată această procedură, pe care eu sper că PSD nu o va bloca în Parlament. Există acest risc. Avem şi planul B, dar PSD este total responsabil de îndeplinirea sau nu a unui proiect pe care românii îl aşteaptă”. 

254 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv