Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

FINANȚE: Ministrul Cîțu a împrumutat alți 736,3 milioane de lei de la bănci / EDUCAȚIE: 9 școli și grădinițe, închise în București din cauza gripei /  

Breaking News:
 
Pregătiri pentru asumarea în Parlament a mai multor modificări legislative

Ultima discuție Iohannis – Orban, înainte de asumarea Guvernului pe modificări în Legile Justiție

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni, joi la ora 10.00, pe premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan și miniștrii Muncii – Violeta Alexandru, Mediului – Costel Alexe și Turismului – Ionuţ Stroe, pentru a discuta proiectele ce vor intra în ședința de Guvern de vineri.

Una dintre teme este, însă, și asumarea Guvernului, în fața Parlamentului pe modificări în domeniul Justiției – ca prorogarea termenului de pensionare a magistraților după 20 de ani de vechime, mai puțin recursaul compensatoriu, care a fost abrogat, miercuri, de Parlament.

Prim-ministrul Orban a precizat, miercuri, că în cadrul întâlnirii se va face analiza „obişnuită” a situaţiei Guvernului.

„Analiza obişnuită a situaţiei pe care am găsit-o, a planului pe termen lung şi stabilirea măsurilor imediate, absolut necesare. Avem întâlniri cu ministrul Muncii, cu ministrul Mediului şi cu ministrul Tineretului şi Sportului”, a spus Orban.

Sunt, însă, pregătiri intense pentru asumarea în Parlament a mai multor modificări legislative, inclusiv cea pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin – cerută atât de USR, cât și de PMP. 

30 Shares