Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

USR a lansat „Cartea neagră a guvernării”, la un an de când PNL, PSD și UDMR au bătut palma

„Prețuri uriașe. Energie scumpă. Mega rate bancare. Contracte cu dedicație. Sunt o parte dintre ofertele PSD și PNL”, reclamă Uniunea Salvați România (USR), care a lansat „Cartea neagră a guvernării”, joi, la un an de când Pmarea Coaliție as-a insalat la putere.

Liderul USR, Cătălin Drulă, înconjurat de alţi lideri ai partidului, a venit  în Piaţa Victoriei, în fața sediului Guvernului, unde Uniunea a amplasat un ecran pe care sunt proiectate, pe parcursul întregii zile, mesaje din partea oamenilor pentru premierul Nicolae Ciucă și miniștrii săi.

„După un an de guvernare PSD – PNL, oamenii suferă cele cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani la energie şi produsele alimentare de bază, iar ratele la bănci au crescut de patru ori”, a declarat Drulă.


„România nu a mai trecut printr-o astfel de inflaţie din 2004. Deciziile inepte prin care Guvernul a încercat să controleze piaţa de energie au făcut ca România să aibă printre cele mai mari preţuri la energie pentru populaţie din Europa. Guvernul Ciucă a ales cea mai proastă formă de intervenţie: preţurile au continuat să crească şi bugetul public a fost făcut praf. Marile proiecte ale României au fost ratate: nu avem spitale noi, nici legi ale Educaţiei, nici autostrăzi”, a susţinut Drulă.

El a mai acuzat că „într-un singur an, guvernul PSD – PNL a anulat şi blocat licitaţii pentru 815 km de autostrăzi şi drumuri naţionale şi a reziliat contracte pentru 330 km. Alţi 660 km aflaţi în faza de proiectare au un viitor incert. Din cauza incompetenţei ministrului Grindeanu, statul român trebuie să plătească aproape 6 milioane de euro pentru întârzierile la podul de la Brăila”.

Cătălin Drulă le-a cerut liderilor coaliţiei „să oprească risipa din banii publici”, să reducă taxele pe muncă şi “să îi dea afară din Guvern pe miniştrii plagiatori şi incompetenţi”. Într-un singur an, patru miniştri au plecat din Guvern “din cauza acuzaţiilor de plagiat, abuz în serviciu şi incompetenţă” – Vasile Dîncu, Florin Roman, Sorin Câmpeanu şi Adrian Chesnoiu, a menţionat preşedintele USR. 

Puteți viziona mesajele proiectate pe ecranul din Piața Victoriei, pe pagina de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=C_S7XWwcMQY

 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv