Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Cîțu, Alexe și Vela au fost avizați negativ pentru portofoliile deținute și în primul Guvern Orban / POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 
Nicio surpriză la Congresul PSD

Validată candidat la prezidențiale, Dăncilă îl atacă pe Iohannis: Au trecut 5 ani de NIMIC

Viorica Dăncilă, noul lider al PSD după ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare, a fost votată în unanimitate, sâmbătă, la congresul partidului, drept candidat la alegerile prezidențiale.

Dăncilă l-a atacat pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, spunând că în cei 5 ani de mandat ca șef al statului nu a făcut nimic.

“Ei au stat ascunși ani întregi pe margine doar ca să vină în an electoral să urce cu picioarele pe tragediile oamenilor. Cel ce nu a făcut nimic pentru nimeni a putut sta la adăpost de critici pentru o perioadă. A crezut că nu are nicio responsabilitate pentru poporul român și a dormit bine noaptea, însă vine momentul în care trebuie să răspundă. Să-ți amintești de poporul român după cinci ani, în campanie, e o dovadă de cinism, de dispreț pentru cei care au avut încredere în tine. Pentru cel ce promitea lucrul bine făcut pare că ceasul a stat de mult. Pentru noi au trecut cinci ani de nimic”, le-a spus ea delegaților de la congresul PSD.

Dăncilă este convinsă că, după ce a devenit primul prim-ministru feneia al României, va ajunge și primul președinte: “Nu am să fac niciun pas înapoi. (…) Știu că alături de voi voi fi primul președinte femeie al României. Dumnezeu să ne ajute!”.

216 Shares